Na psaní pořád nebyl čas....

04.08.2012 10:48

Mezi 6.a 7. týdnem proběhla kontrola z klubu, vše O.K.,"štěňata přátelská, socializovaná, hravá". První odešel Cyrol Chagall, je v Prostějově, jenže vzápětí majitelé odjeli na dovolenou, takže ho mám na hlídání zpět. Už teď vypadá jako malý medvěd, velké tlapy, bude ho kus. Chagall, jako Marc Chagall, franc.malíř ruského původu, bude zvaný "Šagi".

Za týden, hned druhý den po svadbě, si vyzvedli Comtessu Agnes, která byla vlastně svatební dar. Šla do Prahy. Další den volali, že Agneska byla celou noc moc hodná, bodejť by ne,když páneček si vzal spacák a Agnes spala s ním.

Za 10 dní si přijeli pro Coral Princess, ze Zlína. Zrovna se stěhovali, proto přijeli později a druhý den jsem měla SMS, že " Corálka je zlatíčko".

Mě zůstala Casablanca, zvaná Keysi, teď se právě na zahradě škutí a honí s Šagim. Casablanca podle kultovního filmu ze 40.let /Humphrey Bogart/.

Myslím, že u všech se štěňata budou mít dobře, všude mají velkou zahradu a majitelé fen chtějí vystavovat, cvičit a zkusit i chovnost.