Výlet na Hanácký Mont Blanc

13.07.2014 17:46

Je to už asi 2 týdny co jsme se vypravili, Milena, já, Ajša a Tristan na tzv."hanácký Mont Blanc". Ne, že by se mi moooc chtělo lozit po kopcích, ale

Ajša přece musí na výlety, tak jsme vybrali Velký Kosíř, na Hané velký kopec - nějak do 5OOm. Tabule ukazovaly následovně - z výchozího bodu do kopce

8 km a nahoře dolů tu samou trasu 5 km. Na Hané to prostě není jednoduché. Ajša se s Tristanem krásně shodne, akorát v autě se občas porvou, zdá se každému, že ten druhý má místa víc.

____________________________________

Endžinka by měla, vlastně má vnoučátka. Ansheila Chic z prvního vrhu porodila koncem června 6 štěňat, 2 psy a 4 fenky. Dnes mají už měsíc a mají se čile k světu. Jsou v chov st. "z Jihláveckého údolí", otec je Akim Lucky Ijsbeer.

Dostala jsem mail z Polska se zprávou o bratrovi Ansheily, Agassi the Best, už má kolem 7 let, mají ještě ovčandu Koru, které se ujali jako týraného psa.Jsou s Agassim velcí kamarádi a Agassi je mužův "pupilek", což je polsky mazlíček. Jinak je už důstojný a vážný pes, velmi podobný na otce, což je Ozi las Ksiezniczek, na minulé klubovce Best veterán.